fbpixel
Siirry pääsisältöön

Erityislapsen äidin palaute Neurosonic-sarjahoidosta

”Olen käynyt yhdessä 6-vuotiaan erityislapseni kanssa RelaPiassa Neurosonic-hoidossa. Lapsellani on mm. kehossaan levottomuutta ja nukkumisvaikeuksia, joihin ensisijaisesti lähdimme hakemaan apua. Tyttö on myös hiljattain käynyt läpi kaksi isoa operaatiota.
Olen itse ollut pitkään uupunut ja stressaantunut, joten toivoin hoidon auttavan minua palautumisessa.

Ensimmäisellä kerralla lapsi oli hieman hämillään värähtelevästä tuolista, mutta seuraavalla kerralla jo odotti hoitoa ja kiipesi itse tuoliin. Hän selvästi nauttii hoidosta ja istuu levollisesti paikallaan painopeiton alla koko hoidon ajan. Melko nopeasti huomasimme vaikutukset yöuniin öiden ollessa rauhallisempia. Myös erilaiset vartalon lihaksiin liittyvät kiputilat vähenivät.

Rentoudun myös itse tuolissa ja pidän värähtelyn vaikutuksista kehossa. Omalla kohdallani huomasin hoidon vaikuttavan mielialaa nostavasti ja jatkan mielelläni hoitoa.

Olemme olleet iloisia RelaPian tarjoamasta hoidosta, vinkeistä ja neuvoista. Hoitajana Pia huokuu rauhaa, ymmärrystä ja positiivista energiaa. Hänellä on selvästi vilpitön halu auttaa asiakkaitaan ja saada heidät voimaan paremmin.”

Jaa

Lue myös