fbpixel
Siirry pääsisältöön

Miksi ja milloin FLT Ravinto­valmentajalle®?

”Usein kuulee, että ihminen on saanut apua väsymykseensä esimerkiksi syömällä rautaa. Verikokeissa oli todettu raudanpuute ja ilman koetta sitä ei saisikaan ottaa.

FLT Ravintovalmentajalle® tulee aina ensimmäisenä mieleen miksi tällä ihmisellä on raudan puute. Mitä muuta puutos on jo aiheuttanut esim. kilpirauhashormonien tuotantoon tai mitä tulevaisuus tuo. Itse raudansyöjä ei sitä useinkaan osaa selittää, pääasiassa että vointi paranee. Tämä vain yhtenä esimerkkinä. Luettelo on loputon; miksi sinä sairastuit reumaan tai psoriasikseen, miksi sinä kärsit jatkuvista migreeneistä, miksi sinun vatsasi turpoaa ja kipuilee jatkuvasti, miksi olet ripulilla harva se päivä, miksi hiukset lähtevät, miksi et pysty keskittymään ja olet ahdistunut, miksi itkettää yhtäkkiä joka asia, miksi kärsit ihottumista, miksi masentaa ja väsyttää…lista on loputon meillä nykyajan ihmisillä.

Osa menee lääkäriin, saa oireisiinsa apua. Osasta tulee hyvinkin taitavia google -itsehoitajia. Googlesta todella löytyy yhtä ja toista. Osa käy elämäntapa-ruokavalio -ohjaajien etäkursseja ja löytää apua. Osa taas ei tiedä mitä tehdä ja noudattaa kaverin antamaa ohjetta tai kysyy facebookista ryhmässä apua ongelmiinsa ja saa 428 erilaista vastausta, mitkä kaikki ovat auttaneet itse vastaajia.

FLT Ravintovalmentaja® keskittyy sinuun ja vain sinuun. Ei ole olemassa kaikenkattavia yleisohjeita, joita voisi jaella kaikille, joilla on esimerkiksi vatsaongelmia, väsymystä tai kipuja. Kaikki ovat niin omia yksilöjään

FLT Ravintovalmentaja® tekee todella töitä saadakseen selville KAIKEN, mikä on voinut vaikuttaa ongelmiesi syntyyn, JUURISYYT on löydyttävä. Juurisyyt kun löytyy, voidaan tehdä hoito-ohjelma, johon saattaa kuulua muutakin kuin pelkkä ruokavalio, mutta usein ihminen rakentuu ruokavaliostaan vuosien myötä. Laitamme ruokaa ”huoltoluukusta” ihan itse sisään ja se mentyään elimistöömme, alkaa se tehdä rakennustöitään tai tuhotöitään, solutasolla. Näin se menee.

FLT Ravintovalmentajan® palvelut voivat tuntua äkkiseltään arvokkailta, mutta työmäärä saattaa olla yllättävänkin iso ja aikaa vievä, kun valmiita vastauksia ei ole. Edelleen jokainen on oma yksilönsä ja vaatii oman selvityksensä. Hän selvittää syyt, synnyt syvät. Hän perehtyy sinuun. Hän miettii ja laatii sinulle sopivan ohjelman. Tämä vaatii sen, että hän on tutustunut sinuun perusteellisesti, koska ohjelma on sinun mukainen ja toteutettavissa oleva.

Ohjelmaan usein kuuluu lisäravinteet. Miksi? Siksi, että ihminen, joka ei ole terve, solujen toiminta on epätasapainossa ja silloin toiminta vaatii paljon evästä eli mineraali- ja hivenaineita kuten esim. magnesiumia, jota tarvitaan todella monessa soluasteen toiminnassa. Tarvitaan myös vitamiineja, jota ilman ei elimistön toimita yksinkertaisesti ole tasapainossa ja yksi tärkeimmistä on D-vitamiini, osallistuu satoihin solutason toimintoihin. Sairaalla ihmisellä näiden tarve voi olla todella monikertainen verrattuna terveeseen, hyvin voivaan ihmiseen. Siksi lisäravinteet ovat elintärkeitä toipuvalle ihmiselle. MUTTA on tiedettävä mitä lisäravinteita ottaa ja kuinka paljon. Tässä taas FLT Ravintovalmentaja® auttaa, hän etsii sinulle laadukkaat tuotteet. Hän tietää. Hän voi myös ohjata kauppaostoksiasi saadaksesi mahdollisimman ravinteikasta ja puhdasta ruokaa.

FLT Ravintovalmentaja® osaa pitkällisen ja jatkuvan koulutuksensa ansiosta palvella sinua tärkeänä, arvokkaana yksilönä, saavuttaaksesi mahdollisimman terveen ja hyvän olon.”

Yllä oleva kirjoitus on lainattu. Se on julkaistu FLT Ravintovalmentajien sosiaalisen median tileillä 3.3.2021

RelaPia tekee tiivistä yhteistyötä useiden FLT Ravintovalmentajien kanssa, joten hyvinvointiisi liittyvät asiat ovat osaavissa käsissä saumattomasti. FLT Ravintovalmentajat tuntevat parhaat ravintolisät ja niiden vaikutukset sekä ymmärtävät suoliston laaja-alaisen vaikutuksen ihmisen terveyteen. Usein FLT Ravintovalmentajan asiakkailla onkin paljon suolistovaivoja, kuten IBS, IBD, koliitti, Chrohnin tauti, dysbioosi jne. Yhteistä näille suolistosairauksille on, että niissä on elämää rajoittavia oireita ja myös laajalti muita terveysongelmia, kuten kipuja, väsymystä, stressiä, hormonaalisia ongelmia, unettomuutta tms.

FLT-Ravintovalmennuksessa etsitäänkin apua luonnonmukaisin keinoin ravinnolla, ravintolisillä ja elämäntapamuutoksilla. Sairauksien tukihoitona ravintotiheällä ravinnolla, oikeilla ravintolisillä ja colonicterapialla (koneellisella suolihuuhtelukuurilla) onkin keskeinen vaikutus jaksamiseen.

FLT-Ravintovalmennus sopii myös terveellisestä ja ravintotiheästä ruokavaliosta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja jaksamistaan luonnonmukaisesti. Terveellinen ruokavalio vaikuttaa suoraan myös ulkonäköön, hiusten hyvinvointiin, ihoon ja kauneuteen sekä ikääntymisen jarruttamiseen.

Keravalla sinua palvelee FLT Ravintovalmentaja® Marjo Nikula, puh. 040 583 7210
marjo.nikula@ravintovalmentaja.fi
www.hyvanolonpolku.fi

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin!

Jaa

Lue myös