fbpixel
Siirry pääsisältöön

Viisi syytä käyttää Neurosonicia

Palaudut nopeammin Palautuminen on niin fyysistä kuin henkistäkin. Neurosonicin palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu muutoksiin autonomisen hermoston toiminnassa. Värähtely nopeuttaa tutkitusti palautumista, mikä näkyy esimerkiksi sykevariaation kasvuna. Ainoa keino palautua kokonaisvaltaisesti on panostaa siihen, että parasympaattinen hermosto saa aikaa aktivoitua. Se tapahtuu ainoastaan levossa. Ilman lepoa palautumista ei tapahdu, sillä palautuminen ei tarkoita ainoastaan häiritsevien ajatusten vähenemistä, vaan se tapahtuu myös solutasolla. Parasympaattinen hermosto huolehtii siitä, että keholla on käytettävissä riittävästi energiaa eri toimintojen tuottamiseen. Jos tähän ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota, seuraa sekä fysiologisia, että psyykkisiä ongelmia. Neurosonicin vaikutus perustuu koko keholle suunnatun värähtelyn tuottamiin ilmiöihin hermostossa ja verenkierrossa. Jo kesken työpäivän otettu 10 minuutin sessio saa hermostossa aikaan tilan, joka suosii palautumismekanismien käynnistymistä.

Nukut paremmin Uni on yksi elämän ja terveyden tärkeimmistä osa-alueista. Unen laatu vaikuttaa suoraan muistiin, oppimiskykyyn ja mielialaan. Sillä on myös uudistava vaikutus sekä immuunijärjestelmään että aineenvaihduntaan. Neurosonicin teknologia lisää palautteen mukaan suurimmalla osalla syvän unen jaksoja sekä REM-unta, ja useat alkavat nähdä enemmän unia. Noin 80% Neurosonicia käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1–5 kerralla ja saa apua unihäiriöihin. Asiakaspalautteen mukaan näyttäisi myös siltä, että värähtely vaikuttaa kehon sisäisen vuorokausikellon toimintaan, jolloin unen palauttavat jaksot siirtyvät enemmän alkuyöhön, missä niiden kuuluu luonnollisesti ollakin.

Stressaat vähemmän Valtaosalla asiakkaista, jotka hakevat apua Neurosonicista on ongelmana pitkittynyttä stressiä ja siihen liittyviä unihäiriöitä, lisäksi palautumisen ongelmia ja näihin liittyviä psyykkisiä ja fysiologisia oireita. Jotta kehollisesta stressistä pääsisi eroon, elimistössä olevaan epätasapainoon on vaikutettava fysiologisesti. Ajattelun avulla vaikuttaminen on paljon hitaampi prosessi, mikä johtuu aivojemme rakenteista, ensisijaisesti limbisen järjestelmän ja aivokuoren sekä aivojen etulohkojen välisistä yhteyksistä. Kun keho saadaan rauhoittumaan ulkoisen stimulaation avulla, ajattelun muutos stressitekijöiden suhteen on huomattavasti helpompaa. Neurosonic lisää parasympaattista toimintaa ja tämä edesauttaa kokonaisvaltaista palautumista. Asiakaspalautteen perusteella Neurosonicin käytön aloittamisen jälkeen stressaantunut ihminen pystyy nukahtamaan helpommin ja yölliset, valvomista aiheuttavat heräämiset vähenevät tai loppuvat kokonaan.

Aktivoidut päivän haasteisiin Neurosonicin aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Aktivoivien ohjelmien hyötyjä on voitu nähdä myös aineenvaihdunnan kiihtymisenä, vireystilan kohoamisena tai lihasten lämpenemisenä.

Löydät oman tapasi rentoutua Neurosonicin rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Neurosonic on erinomainen matalan kynnyksen tapa tehdä rentoutuminen, palautuminen ja rauhoittuminen osaksi jokaista päivää.

Jaa

Lue myös